Breaking News
27 Νοεμβρίου 2016

Ο ΠΟΑ νίκησε με 4-3 τον Ιαλυσο στο ματς με το οποίο ανοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικης στην Γ Εθνικη.

Η ομάδα της Ρόδου προηγήθηκε στο 12′ με φοβερό σουτ του Ρεκλείτη έξω από την περιοχή. Αλλά μετά την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Τάσος Τριανταφύλλου με τρία γκολ. Το πρώτο στο 23΄με πέναλτι και πέντε λεπτά (28′) αργότερα έκανε το 2-1 με δυνατό σουτ. Το 3-1 έγινε από μονοκόμματο σουτ του έμπειρου επιθετκού στο 47′. Η ομάδα της Ρόδου όμως δεν τα παάρατησε και αφού αρχικά μείωσε στο 67′ με τον Δελαπόρτα. ισοφάρισε στο 83′ με κεφαλιά Ιμπραήμ. Όμως ο Χαρίτος λύτρωσε τον ΠΟΑ στο 95′ κάνοντας το 4-3! ΠΟΑ: Γιαγκιόζης, Αραβιάκης, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Βρεττός, Σταθόγλου, Χατζηανδρέου (70′ Πετράς), Ρουμπάκης (76′ Χαρίτος), Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι (59′ Καρβελάς), Τριανταφύλλου. Ιάλυσος: Χειμωνέτος, Λίτσος, Αχείμαστος (59′ Διακουράκης), Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Χατζηπέτρος (53′ Ιμπραϊμ), Σπάρταλης, Παπασπύρος (76′ Καρπαθάκης), Παυλίδης, Δελαπόρτας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics