Breaking News
30 Νοεμβρίου 2016

 

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αναβολών στους αγώνες της Γ΄Εθνικής, το προσεχές Σαββατοκύριακο,λόγω της απεργίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Προς αναβολή η αγωνιστική στον 4ο όμιλο.

 

Στον «αέρα» βρίσκονται οι αναμετρήσεις των νησιωτικών ομάδων, του προσεχούς Σαββατοκύριακού οι οποίες συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έχει εξαγγείλει διήμερη απεργία από την Παρασκευή (2/12) στις 18:00 το απόγευμα μέχρι την Κυριακή (4/12) την ίδια ώρα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο αγώνας Ένωση Ιστιαίας – Αστέρας Πετριτή για τον 2ο όμιλο, Αιολικός – Παναργειακός για τον 3ο όμιλο, αναμένεται να αναβληθούν, ενώ χαμένος από την όλη ιστορία βγαίνει ο 4ος όμιλος καθώς ούτε λίγο,ούτε πολύ οι έξι από τους επτά αγώνες θα έχουν την ίδια κατάληξη.

Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Εργοτέλης – Άγιος Ιερόθεος, Ερμής Ζωνιανών – Ιωνικός, Ηλυσιακός – Ρόδος, Ιάλυσος Ρόδου – Τριγλία Ραφήνας, Κηφισιά – Πανθηραϊκός και Προοδευτική – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, ωστόσο δεν αποκλείεται η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ να προχωρήσει σε αναβολή ολόκληρης της αγωνιστικής, σενάριο το οποίο μοιάζει να είναι και το πιο πιθανό.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics