Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής προκρίθηκε ο ΠΟΑ, καθώς με τρία γκολ του Τάσου Τριανταφύλλου πήρε τη νίκη στο γήπεδο Ζωγράφου με 1-3 επί του Ηλυσιακού. 

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Φλέγγας με δυνατό σουτ σημείωσε το 1-0. Στο 53′ ο Ρουμπάκης μπήκε μέσα στη περιοχή και ανατράπηκε από τον Σηφάκη με τον Τριανταφύλλου να το εκτελεί, κάνοντας το 1-1. Στο 61' ο ίδιος παίκτης ξανά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλε τον ΠΟΑ μπροστά στο σκορ. Στο 67' ξανά ο Τριανταφύλλου διαμόρφωσε το 1-3, κάνοντας χατ τρικ.

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Γραμμάτικας, Ρόππας(71′ Μάλτσι), Κωνσταντόπουλος, Παϊκόπουλος, Φλέγγας(64′ Σαμιώτης), Ρέββας, Τσίνιας, Ξαγοράρης, Γεωργακόπουλος, Κάλφας(74′ Βουτσιώτης)

ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης(68′ Σακλαμάκης), Παπαδομιχελάκης, Αραβιάκης, Σταθόγλου(68′ Μπουτσάκης), Πετράς, Χατζηανδρέου, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου(82′ Ντραγκόντι)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics