Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΟΑ γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Κηφισιά, στον άτυπο Τελικό του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής που έγινε στο γήπεδο του Μοσχάτου και δεν θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Ρέντζης (6, 72′)’  και Σάμιος (48′). Διαιτητής του αγώνα ήταν  ο Σταθόπουλος από την Δυτική Αττική. Κηφισιά: Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης (80′ Γεωργόπουλος), Σάμιος, Κυριαζής (75′ Ταμπάκης), Σουλελές (57′ Σπηλιωτάκης), Ρέντζης. ΠΟΑ: Ματαλλιωτάκης, Βρεττός, Παπαδομιχελάκης (86′ Λυδάκης), Χαρίτος, Αραβιάκης, Πετράς, Σακλαμάκης, Σταθόγλου, Αμπντουραχμάνι (80′ Ντραγκότι), Μπουτσάκης (68′ Γιαννόπουλος), Τριανταφύλλου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics