Breaking News
05 Μαρτίου 2017

Ο ΠΟΑ αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Ρόδο στο Ατσαλένιο, για την 21ηαγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Στο 37' ο Ρουμπάκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε μια απόφαση από τον διαιτητή Γιουματζίδη, που προκάλεσε διαμαρτυρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Καμπούρης αυτή τη φορά αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους (επίσης με δεύτερη κίτρινη).

Έτσι, η αριθμητική ισορροπία επανήλθε και ο ΠΟΑ προσπάθησε να πιέσει. Σε δύο προσπάθειες του Πετρά ο Πάππος ήταν σε ετοιμότητα, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο άσκησε ασφυκτική πίεση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΠΟΑ (Β. Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης, Ρουμπάκης, Αραβιάκης, Πετράκης, Σταθόγλου, Πρωτογεράκης, Πετράς (73' Φραγκιαδάκης), Αμπντουραχμάνι, Μπουτσάκης (73' Χατζηανδρέου), Τριανταφύλλου (88' Σακλαμάκης).

ΡΟΔΟΣ (Δ. Τερεζόπουλος): Πάππος, Καμπούρης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Κασαπάκης (76' Δημητριάδης), Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Ιμεραλιλάι, Τορεσάνι (83' Αμανατίδης), Ευγενικός (58' Κουρούπης), Στεφανίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics