Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2017

 

Η Αγία Παρασκευή νίκησε με 3-1 τον ΑΟ Χανιά για τη Β' κατηγορία Γυναικών, αλλά την παράσταση έκλεψε το τρομερό fair play των γηπεδούχων, που αστόχησαν επίτηδες σε πέναλτι «μαϊμού»!

Εικόνα που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι στα μάτια των φιλάθλων από τις παίκτριες της Αγίας Παρασκευής. Στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας Γυναικών, η αθηναϊκή ομάδα επικράτησε με 3-1, ωστόσο στο 18ο λεπτό και με το σκορ 1-0, κέρδισε πέναλτι-ανακάλυψη της διαιτητή Τσόγγαρη, καθώς το τάκλιν ήταν καθαρό. Τότε ο προπονητής των γηπεδούχων, Γιάννης Γιαννόγλου έδωσε εντολή στην παίκτριά του να αστοχήσει κι εκείνη φυσικά τον άκουσε, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, εν μέσω χειροκροτημάτων από την κερκίδα.

Δείτε τη φάση μετά το 0:25 του βίντεο:

sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics