Breaking News
05 Ιουνίου 2016

Ηττήθηκε με 1-0 σκορ η Εθνική Γυναικών από την αντίστοιχη της Γαλλίας, σε εκτός έδρας αγώνα για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε η Λε Σομέρ στο 36΄, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια παίκτρια είχε δύο δοκάρια (41΄ και 44΄).

Η διαιτητής της αναμέτρησης, Έστερ Αζοπάρντι από την Μάλτα παρατήρησε με κίτρινη κάρτα την Κόλλια.

Γαλλία: Μπουχαντί, Καρχαουί, Ντελανοϊ, Ενρί, Λε Σομέρ (59΄ Ντελιέ), Αμπιλί, Νταλί, Μπουσάλια, Μ'Μποκ Μπάθι, Ντιανί (80΄ Λεζέρ), Μαϊρί

Ελλάδα: Πελετίδου, Κακαμπούκη, Βλασιάδου, Νάτη (64΄ Κοκοβιάδου), Κόγγουλη, Χατζηγιαννίδου, Δημητρίου, Παπαδοπούλου, Μωραϊτου, Μάρκου (71΄ Κόλλια), Γεωργίου (84΄ Κοτσάκη)

Επόμενη αντίπαλος της Εθνικής είναι η Ουκρανία, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τρίτη 7 Ιουνίου και ώρα 19:00.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics