Breaking News
09 Οκτωβρίου 2016

Ξεκάθαρος ως προς τις επιδιώξεις της Εθνικής ομάδας στον αυριανό αγώνα του Ταλίν με την Εσθονία εμφανίστηκε ο τεχνικός της Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει της συνάντησης στη Le Coq Arena (21:45).

«Η Εθνική Εσθονίας τα πηγαίνει καλά, αλλά εμείς ως βασικό στόχο έχουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορέσαμε να είμαστε στα γήπεδα της Γαλλίας και τώρα θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και όλοι μας για να βρεθούμε στα τελικά του Μουντιάλ», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας.

Αποτιμώντας τα πεπραγμένα της Εθνικής στην παρούσα φάση, δήλωσε πως «κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με τους βαθμούς και τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν κοντά ο ένας στον άλλο και να είναι πετυχημένοι. Είναι σκληρό όταν υπάρχει η ήττα. Πρέπει να παλέψουμε πολύ, να τρέξουμε πολύ και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Όσο για την «αύρα» που φέρνει πάντοτε στους παίκτες η έλευση ενός νέου τεχνικού, εν προκειμένω του Μάρτιν Ριμ; «Είναι πιο δύσκολο να προετοιμάσεις σωστά την ομάδα σου όταν ο αντίπαλος έχει άλλο προπονητή. Νέος τεχνικός σημαίνει νέες σκέψεις και ιδέες. Θα κάνει αλλαγές στην ομάδα που δεν τις περιμένεις απαραίτητα. Όταν έρχεται ένας νέος τεχνικός και κερδίζει το πρώτο ματς με 4-0 (σ.σ. με Γιβραλτάρ) όλα δείχνουν πολύ καλά και δίνουν τόνωση και ψυχολογική αυτοπεποίθηση», τόνισε.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics