Breaking News
11 Οκτωβρίου 2016

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Εθνική Ομάδα ανακοίνωσε ο Χοσέ Χολέμπας μετά τον αγώνα με την Εσθονία.


Μία δυσάρεστη είδηση περίμενε τους διεθνείς λίγη ώρα μετά το «διπλό» στο Ταλίν και το 3Χ3 στο ξεκίνημα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.
Στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης» ο Χοσέ Χολέμπας ενημέρωσε τους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει άμεσα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάτι που όπως είπε ο ίδιος είχε αποφασίσει μετά το ματς με το Γιβραλτάρ. Προφανώς και από τι διαρρέεται, η απόφασή του έχει να κάνει με τη μη χρησιμοποίησή του από τον Μίχαελ Σκίμπε.
Ο 32χρονος άσος της Γουότφορντ δέχτηκε πιέσεις από τους υπόλοιπους διεθνείς να ανακαλέσει, ωστόσο, δεν δείχνει διατεθειμένος να το κάνει. Αναμένεται, μάλιστα, να τοποθετηθεί και επίσημα για την απόφασή του.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics