Breaking News
13 Νοεμβρίου 2016

«Προειδοποιήσεις» στην ΕΠΟ ενόψει του αγώνα στη Ζένιτσα έκαναν οι άνθρωποι της εθνικής Βοσνίας, προτού ζητήσουν τελικά συγγνώμη για το δικό τους λάθος.

Διαβάστε τις απειλές ενόψει του ματς στο β' γύρο

Απίστευτες καταστάσεις εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ενόψει του σημερινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Βοσνία στο Καραϊσκάκη.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας της Βοσνίας προχώρησε σε καταγγελία στην FIFA για την καθυστερημένη παρουσία της ομάδας στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση και οι παράγοντές τους απειλούσαν εκείνους της ΕΠΟ.

«Θα τα πούμε στην Ζένιτσα» και «ελάτε εκεί και θα περάσετε καλά...», ήταν μόνο κάποιες από τις απειλές που ξεστόμισαν οι Βόσνιοι παράγοντες, επικαλούμενοι κακό προγραμματισμό από την ελληνική πλευρά.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, οι Βόσνιοι άλλαξαν δύο φορές ξενοδοχείο και παράλληλα καθυστέρησαν να μαζευτούν για να μπουν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, ενώ παράλληλα συνάντησαν και κίνηση στο δρόμο.

Όλα αυτά τα ανέφερε η Ελληνική Ομοσπονδία, με τους Βόσνιους τελικά να ζητούν συγγνώμη και τον παρατηρητή του αγώνα να τονίζει πως δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στην υπόθεση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics