Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2017

 

Η ομάδα ράγκμπι Γουίγκαν Γουόριος εμπνεύστηκε και εφάρμοσε μια πρωτοποριακή μέθοδο προπόνησης που δεν είναι άλλη από το... μπαλέτο.


Οι Γούιγκαν Γουόριος, μια ομάδα ράγκμπι από την Αγγλία, αποφάσισε να εφαρμόσει μία πρωτοποριακή μέθοδο άσκησης στους παίκτες των τμημάτων υποδομών.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε από εδώ και στο εξής να αφιερώνει κάποιες προπονήσεις την εβδομάδα για την εκμάθηση... μπαλέτου!

Η απόφαση πάρθηκε με το σκεπτικό ότι μέσω αυτού, οι παίκτες θα βελτιώσουν τη δύναμη και της ισορροπία τους και ταυτόχρονα θα ελαττώσουν τους τραυματισμούς σε αστραγάλους και γόνατα.

Μάλιστα, ορισμένοι εκ των παικτών υποστήριξαν πως παρατήρησαν διαφορά στις δυνάμεις τους, με το πέρας των πρώτων προπονήσεων, ενώ το εγχείρημα στοχεύει και στην κατάρριψη των στερεοτύπων για το μπαλέτο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics