Breaking News
15 Μαρτίου 2017

 

Με «νέο αίμα» θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου το Βέλγιο στις 25/03 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.


Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι ο Μίχαελ Σκίμπε περίμενε την ελληνοποίηση του Ζέκα κι από τη στιγμή που ο Πορτογάλος ορκίστηκε χθες, σήμερα κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
Η έκπληξη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό έγινε με δύο νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού. Οι Μανθάτης και Ανδρούτσος «εξαργύρωσαν» την καθιέρωσή τους στην ενδεκάδα των Πειραιωτών με την πρώτη τους κλήση στην «γαλανόλευκη».
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Γλύκος, Καπίνο, Κυριακίδης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Τζαβέλας, Σταφυλίδης, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Μανιάτης, Τζιόλης, Ζέκα, Σιώπης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Μάνταλος, Διαμαντάκος, Μήτρογλου, Βέλλιος, Γιαννιώτας, Μανθάτης, Μπακασέτας.

Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την προσεχή Δευτέρα και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 21 Μαρτίου (11:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ενώ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics