Breaking News
10 Ιουνίου 2017

Επίθεση δέχθηκαν οι Έλληνες παίκτες μετά τη λήξη του ματς στη Ζένιτσα με αποτέλεσμα να γρονθοκοπηθεί ο Γιάννης Γιαννιώτας από τον βοηθό προπονητή της εθνικής Βοσνίας στο πρόσωπο και να φύγει με σπασμένο δόντι.


Λίγο μετά τη λήξη του ματς στη Ζένιτσα, Βοσνία - Ελλάδα, για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, ο βοηθός προπονητή της εθνικής Βοσνίας γρονθοκόπησε τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γιαννιώτα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΣΝΙΑ: Νίκος Συριώδης

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις πρώτες πληροφορίες ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποχώρησε από το γήπεδο με ένα σπασμένο δόντι του.

Ένταση δημιουργήθηκε και μεταξύ Μανωλά - Τζέκο και Μανωλά - Μπέσιτς προτού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζέψει όλους τους Έλληνες διεθνείς παίκτες και τους καλέσει να αποχωρήσουν.

sport24.gr

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics