Breaking News
26 Ιουνίου 2017

Με την Εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 5η θέση στον Τελικό του Κόμπο, ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στο Βελιγράδι. Το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησε η υπερδύναμη Ρωσία


Με την Εθνική μας ομάδα να καταλαμβάνει την 5η θέση στον Τελικό του Κόμπο, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (25/6) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στο Βελιγράδι.

Οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Ιλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους στον τελικό, σαφώς καλύτερα από τον προκριματικό, και βαθμολογήθηκαν με 84,7000 β., κατετάγησαν 5ες ανάμεσα στα 12 Ομαδικά του Τελικού κι έμειναν πίσω από την 4η Ιταλία για πολύ λίγο (περίπου μισό του βαθμού).

Το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο κατέκτησε η υπερδύναμη Ρωσία (που σάρωσε όλα τα χρυσά) με 90,4667 β., το ασημένιο πήρε η Ουκρανία με 88,6000 β. και το χάλκινο η Ισπανία με 86,7000 β.
spoirt24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics