Breaking News
01 Μαρτίου 2017

Στα ημιτελικά του πανελληνιου πρωταθλήματος προκρίθηκαν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΗ.


Η Μικτη νέων νίκησε με 4-2 στο γήπεδο του Κορυδαλλού το αντίστοιχο συγκρότημα της Λέσβου.
Δυο γκολ για την ομάδα του Ηρακλείου πέτυχε ο Νοικοκυράκης και από ένα οι Χιώτης και Χαϊντίνι. 
Στα ημιτελικά η Μικτή της ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει τη Μικτή Νέων ΕΠΣ Άρτας, η οποία επικράτησε με 2-1 επί της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Καρδίτσας 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου, σε γήπεδο που θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Μικτών Νέων Λέσβου: Χατζηαθανασίου, Καπετάνος, Ντέμο, Πατράκης, Μακουδέμης, Σαντορίνος, Νομίδης, Ευαγγελέλλης, Πλουμής(87′  Σαμιώτης), Δρακούλης, Ασβεστάς(67′ Κατσακούλης).
Μικτών Νέων Ηρακλείου: Κοιλάδης, Δολαψάκης,  Κουρήνος, Ζερβάκης, Κουγιουμτζής, Αλεξάκης, Μακρυγιαννάκης, Χιώτης(87′ Τζωρτζάκης), Νοικοκυράκης(71′ Παπαδάκης), Καλαϊτζάκης(90′ Κεφαλογιάννης), Χαιντίνι.

Εύκολη πρόκριση της Μικτής παίδων

Η Μικτή Παίδων Ηρακλείου πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος επικρατώντας στο γήπεδο Κορυδαλού της αντίστοιχης ομάδας των Δωδεκανήσου με 4-0. Χατ τρικ έκανε ο Κουτεντάκης ενω το άλλο γκολ πέτυχε ο Ανδρουλάκης.Στα ημιτελικά η Μικτή της ΕΠΣΗ θα αντιμετωπίσει η Μικτή Παίδων Εύβοιας επικράτησε στα πέναλτι με 9-8 της αντίστοιχης Μικτής Άρτας με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνονται με σκορ 1-1

Μικτή Παίδων Δωδεκανήσου: Βιτώρης, Σταματούλλας, Ζερβός, Ξεπαπαδάκης,Καραμανώλης, Μαγκουνιάς, Περός, Ρουτζιέρης(41’ Χατζηκυριαζής), Γκαμής(43’ Κάτσος), Κοντός, Κυριόπουλος(21′ Θήμιο(44’ Χαραδάς).
Μικτή Παίδων Ηρακλείου: Μακατουνάκης, Σημαιάκης, Γωνιωτάκης(71’ Μακρυδάκης), Ματαλλιωτάκης, Σμπώκος, Βασιλάκης(58’ Καφούσης),  Χαλκιαδάκης(62’ Λιανέρης), Ανδρουλάκης(62’ Σταματζιώτης), Ζηδιανάκης, Κουτεντάκης., Πακιουφάκης(71’ Κόκκας).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics