Breaking News
11 Μαΐου 2017

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του Ηροδότου, συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο, τονίζοντας πως είναι όλοι υπερήφανοι για τη φετινή πορεία και τις επιτυχίες!

 

Η ανακοίνωση, αναφέρει: «Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας μας για την σπουδαία και δυνατή παρουσία του στον ημιτελικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη που ήταν… όπως παλιά. Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος με αντίπαλο την κυπελλούχο Σερρών, την Ελπίδα Σκουτάρεως.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους αξίζουν πολλά μπράβο, πολλά συγχαρητήρια για τη φετινή τους διαδρομή. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την πορεία τους και τις επιτυχίες τους και σίγουρα έχουν βάλει ένα λιθαράκι στην σπουδαία ιστορία του Συλλόγου.

Εδώ που φτάσαμε έμεινε ένα τελευταίο σκαλοπάτι όλοι μαζί διοίκηση, παίχτες, τεχνικό επιτελείο και κόσμος να φέρουμε το κύπελλο στη Νέα Αλικαρνασσό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics