Breaking News
18 Δεκεμβρίου 2016

Ο Εργοτέλης πήρε τη νίκη που ήθελε στο ματς με την Κηφισιά στο Παγκρήτιο, με τον Λέαλ να σκοράρει στο 94′ με πέναλτι και να δίνει την νίκη με 2-1 για την 13η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ εθνικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 15′ με τον Κοιλιάρα αλλά ο Φαρινόλα έκανε το 1-1. Στο 93ο λεπτό ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι, με τον Λεάλ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 94'.

Μάλιστα και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς (76′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Κολόκας, Δημήτρης, Ρουσάκης, Γκοτσούλιας (68′ Βογιατζής) , Λεάλ, Καλέ (68’Ποϊ), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης.

Κηφισιά: Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Ρέντζης, Σάμιος (54′ Φαρινόλα), Κυριαζής (84′ Σπηλιωτάκης), Παναγιωτόπουλος, Χαϊκάλης (75′ Καρβουνίδης)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics