Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

Ο Αλέξανδρος Λέτσο είναι ο αντικαταστάτης του Μανόλη Στεφανάκου στα γκολποστ του Εργοτέλη, με την κρητική ομάδα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην τερματοφύλακα του Ιωνικού.

Ο Λέτσο είναι γεννημένος στις 22 Απριλίου 1992 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Αλβανική Απολλώνια για να πάρει μετεγγραφή στην Ιταλία και την Πιστογιέζε, πριν έρθει στη Ελλάδα και αγωνιστεί σε Ηλιούπολη, Άγιο Δημήτριο, Ιάσωνα, Άλιμο, Αστέρα Βάρης, Τριγλία Ραφήνας, ενώ μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν την εστία του Ιωνικού, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος.

Στην ανακοίνωσή της η κρητική ομάδα αναφέρει: «Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Λέτσο».

Ο νέος παίκτης του Εργοτέλη από την πλευρά του, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια του Εργοτέλη. Η προσέγγιση του Προέδρου, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την αποχώρηση μου από την προηγούμενη ομάδα μου, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση μου.

Ελπίζω να ανταποδώσω και εγώ με τη σειρά μου την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στην επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics