Breaking News
29 Ιανουαρίου 2017

Ο Eργοτέλης μετά απο εξαιρετική εμφάνιση νίκησε στη Ρόδο την τοπική ομάδα με 3-0 και πλησίασε στους 2 βαθμούς τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής , Ιωνικό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ματς αλλά στο δεύτερο αρχικά ο Λεάλ στο 51′ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και στην συνέχεια ο Καϊμακαμούδης με πλασέ στο 64′ και ο Βογιατζής στο 83′ με κεφαλιά έδωσαν τους τρεις βαθμους στους «κιτρινόμαυρους». Ο Εργοτέλης πήρε γκολ και από τις δύο αλλαγές του Σούλη Παπαδόπουλου (Καϊμακαμούδης, Βογιατζής) ενώ ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, που είναι ο διάδοχος του Μάρκου Στεφανίδη, κάθισε για πρώτη φορά στην πάγκο της Ρόδου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Τζιλίρη (Πειραιά). Ρόδος:Πάππος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Μοσχάκης (59′ Χατζηλιόντας), Κασαπάκης (81′ Τζιβίλογλου), Ανδρίκος, Κωνσταντίνου, Κουρούπης, Ευγενικός, Στεφανίδης (78΄Ιμεραλιλαϊ), Τορεσάνι Εργοτέλης:Βασιλειάδης, Λεάλ (88′ Μανουσάκης), Μίσελ, Γκοτσούλιας (46′ Βογιατζής), Κατσικοκέρης, Νικολακάκης,Τζάνης, Μπάτζιος, Νιάρος, Μίγκας (56′ Καϊμακαμούδης) , Σερτζίνιο 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics