Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2017

 

Το περασμένο τριήμερο (17 - 19/2) η Ελλάδα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της σε τρεις αγώνες στη Ρώμη της Ιταλίας, στην Vejer de la Frontera της Ισπανίας και στο Lier του Βελγίου.


Με πολλές επιτυχίες και μετάλλια για την Ελλάδα ξεκίνησε η νέα σεζόν των διεθνών αγώνων στην υπερπήδηση εμποδίων. Το περασμένο τριήμερο 17- 19 Φεβρουαρίου η Ελλάδα έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της σε τρεις αγώνες στη Ρώμη της Ιταλίας, στην Vejer de la Frontera της Ισπανίας και στο Lier του Βελγίου.

Πιο συγκεκριμένα στο διεθνή αγώνα της Ρώμης, CSI* και CSI** η Άννα Δανάλη με τον Prelude de la Roque κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ., ενώ ήταν στην 5η θέση με το ίδιο άλογο σε άλλο αγώνισμα ίδιου ύψους. Δύο 4ες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.30μ. και 1.40μ. κατέλαβε η Δανάη Τσάτσου με τον Barynia Jo και τον Charmeur S, ενώ μία ακόμη 4η θέση κέρδισε η Άρτεμις Πιτσικού με την Marisa σε αγώνισμα ύψους 1.20μ.

Στον αγώνα του Sunshine Tour που διεξάγεται στην Ισπανία η Hannah Μυτιληναίου κέρδισε τρία μετάλλια, ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο με τρία διαφορετικά άλογα. Με την Εodyminka σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. ήταν στην 1η θέση, με τον Companion σε αγώνισμα ύψους 1.35μ. ήταν στην 2η θέση και με τον Broadway σε κατηγορία ύψους 1.40μ. ήταν στην 3η θέση.

Στο διεθνή αγώνα CSI* του Βελγίου το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Νίκος Κάτσος ιππεύοντας την Censation σε αγώνισμα ύψους 1.25μ. Μία 5η και μία 6η θέση κέρδισαν αντίστοιχα σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.10μ. ο Δημήτρης Νάτσης με τον Sir Bro και η Εριέττα Κάτσου με τον Isaac.

sport24,gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics