Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Ο Εργοτέλης δεν θα έχει στον πάγκο του στα επόμενα τρια ματς τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ με ποινή απαγόρευσης στον αγωνιστικό χώρο για 30 ημέρες!


Η ποινή στον έμπειρο προπονητή επιβλήθηκε για την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο μετά της λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκε το φάουλ, από το οποίο προήλθε το τέρμα της ομάδας της Νίκαιας. Παράλληλα του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ, ποσό το οποίο θα κληθεί να πληρώσει ο Εργοτέλης.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΕ της Ομοσπονδίας αναφέρει: «Αριθμός απόφασης 83/2017 Επιβάλλει στον προπονητή του σωματείου Εργοτέλης ΓΣ, Αναστάσιο Παπαδόπουλο, τις πειθαρχικές ποινές: α) της χρηματικής ποινής ύψους πεντακοσίων ευρώ (500 €), ως προς την καταβολή της οποίας ενέχεται εις ολόκληρον το εγκαλούμενο σωματείο Εργοτέλης ΓΣ, και β) της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες».
Η κρητική ομάδα εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής (19/3)με τον Ηλυσιακό, θα στερηθεί των υπηρεσιών του προπονητή της και στους αγώνες με ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκτός έδρας στις 2/4 για την 24η αγωνιστική, αλλά και το εντός έδρας ματς με τον Εθνικό στις 9/4 για την 25η αγωνιστική και επιστρέφει την ερχόμενη, οπότε και ο Εργοτέλης θα παίξει εκτός έδρας με τον Άγιο Ιερόθεο.Στον παγκο θα καθεται στγο διάστημα της τιμωρίας του Σ.Παπαδόπουλου ο Σταύρος Λαμπράκης.

Χωρίς Μίνγκα με Ηλυσιακό

Στα  αγωνιστικά θέματα, ο Χρήστος Μίνγκας, στην προπόνηση της Παρασκευής (17/3) υπέστη υποτροπή στον παλιό του τραυματισμο και θα μείνει 2 εβδομάδες εκτός δράσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics