Breaking News
14 Απριλίου 2017

Στον Εργοτέλη θα κάνουν Πάσχα με χαμόγελα αλλά σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν αυτές τις Άγιες Ημέρες με χαλαρότητα.

Το γεγονός ότι συνεχίζουν να κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους, τους δίνει αισιοδοξία για την τελευταία στροφή της Γ' Εθνικής, ότι θα είναι αυτοί που θα κόψουν πρώτοι το νήμα.

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Στα τελευταία παιχνίδια ο Εργοτέλης έχει δείξει σοβαρότητα, ωριμότητα και αποτελεσματικότητα. Στοιχεία που σε προηγούμενους αγώνες δεν τα είχε και του κόστισαν πολύτιμους βαθμούς, σε συνδυασμό βέβαια και με εξωαγωνιστικούς παράγοντες, όπως έγινε στην αναμέτρηση με την Προοδευτική.

Αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» βγάζουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Μην ξεχνάμε ότι ουσιαστικά στο β' γύρο είναι μια διαφορετική ομάδα απ' ότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Νέος προπονητής, πολλοί καινούργιοι παίκτες. Το νέο «μοντέλο» που επιχείρησε η διοίκηση για να προσπαθήσει να σώσει την παρτίδα που φαινόταν χαμένη, ήθελε ένα διάστημα για να δέσει. Τώρα όμως ο σύλλογος βγάζει αξιοζήλευτη ομαδικότητα, η οποία σε συνδυασμό με τις ατομικές αρετές των ποδοσφαιριστών του, θα τον βάλουν στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του τίτλου.

Αμέσως μετά το Πάσχα ο Εργοτέλης θα πάει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο στο γήπεδο-νταμάρι του Ηφαίστου αποτελεί το «κλειδί» για τη συνέχεια. Ο αντίπαλος δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον όμως τα μηνύματα που έχουν φτάσει ήδη στο Ηράκλειο είναι ότι θα παίξει για να κόψει βαθμούς στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου. Αυτό το ξέρουν στον Εργοτέλη και δηλώνουν από τώρα αποφασισμένοι να πάρουν εκεί ένα «διπλό» τίτλου! Στη συνέχεια θα φιλοξενήσουν τον Πανθηραϊκό και ακολουθεί η νέα έξοδος στην Κηφισιά, σε ένα γήπεδο πάντως που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, κάτι που είναι ευνοϊκό.

Την ίδια αγωνιστική ο Ιωνικός θα κάνει ρεπό και στον Εργοτέλη ελπίζουν ότι φεύγοντας από την Κηφισιά, θα είναι και πρώτοι στην βαθμολογία. Έτσι ώστε στα δύο τελευταία ματς επί κρητικού εδάφους, στα Ζωνιανά με τον Ερμή και στο φινάλε με την Θύελλα Ραφήνας στο Παγκρήτιο, να πανηγυρίσουν την δική τους Ανάσταση… έστω και ετεροχρονισμένα!
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics