Breaking News
19 Απριλίου 2017

Τον Ιούλιο του 2014 ο Χουάν Φεράντο ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, αλλά την 1η Σεπτεμβρίου απομακρύνθηκε μετά από δυο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά, ο 36χρονος Καταλανός τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα ideal και μίλησε για το πέρασμά του από το ελληνικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας πως ο Εργοτέλης ήταν δορυφόρος του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, ο Φεράντο είπε το εξής: “Στη Μολδαβία είχαν ένα πρότζεκτ να παίξουμε στην Ευρώπη με τη Σερίφ Τιρασπόλ μέσα σε τρία χρόνια και παίξαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Europa League. Μετά υπήρχε "πόλεμος" εναντίον μου κι έφυγα. Στην Ελλάδα πήγα για ένα δεκαετές πρότζεκτ σε μία ομάδα δορυφόρο του Ολυμπιακού, η οποία ήθελε να αποσυνδεθεί αλλά η οικονομική κατάσταση παρουσίασε επιπλοκές και δεν μπορέσαμε να... πετάξουμε”.

Πλέον, ο Φεράντο είναι στη Λιναρές, ομάδα της Ανδαλουσίας στη τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, και προσπαθεί να την γλιτώσει από τον υποβιβασμό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics