Breaking News
19 Μαΐου 2017

Έφτασε η ώρα για την κιτρινόμαυρη οικογένεια να γευτεί τους καρπούς μιας ολόκληρης χρονιάς και τους κόπους αυτής της μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας.

 

Από το πρωί της Κυριακής οι κιτρινόμαυροι θα φορέσουν τα γιορτινά τους  και θα ξεκινήσουν την μέρα τους ανηφορίζοντας προς τα Ενετικά τείχη και το γήπεδο της ομάδας μας εκεί όπου στις 11:00 το πρωί  για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄Κατηγορίας ΕΠΣΗ το Μαρτινέγκο θα υποδεχθεί τον ΠΟΗ.  Ένα ματς καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα μια και η ομάδα μας έχει ήδη σφραγίσει το εισιτήριο της  ανόδου στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣΗ.  Οι  παίκτες μας θέλουν να κλείσουν με νίκη την αγωνιστική σεζόν προκειμένου να γιορτάσουν με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχία τους μαζί με τον κόσμο της ομάδος εισπράττοντας παράλληλα το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων, καθώς το αξίζουν και με το παραπάνω.

Η συνέχεια θα δοθεί στο Παγκρήτιο εκεί όπου στις 17:00 ο Εργοτέλης μας θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την ανόδο στη Football League!

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εργοτέλη καλεί όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου μας και τις οικογένειές τους, αλλά και κάθε μέλος της αθλητικής οικογένειας να δώσει το «παρών» τόσο στο Μαρτινέγκο  όσο και στο Παγκρήτιο.

«Ας είμαστε όλοι εκεί, στο πλευρό  των ομάδων μας, να χειροκροτήσουμε τους πανάξιους αθλητές μας, και να τους τιμήσουμε για το ωραίο ταξίδι που μας χάρισαν….!»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics