Breaking News
23 Μαΐου 2017

Ο Εργοτέλης κατάφερε με τη νίκη του την τελευταία αγωνιστική επι της Θύελλας Ραφήνας με 3-1 να πετύχει την άνοδο από την Γ΄Εθνική στην Football League και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Αλέξη Σπυρόπουλο για τα όσα έζησε τη φετινή σεζόν αλλά και τις δυσκολίες που είχε η κατηγορία. 

 

Ακόμα μίλησε και για τον Ιωνικό λέγοντας πως παρά το γεγονός ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, λόγω των αισθημάτων του για την Προοδευτική, «Δε θα χαρώ αλλά για να είμαι δίκαιος πρέπει να ανέβει και ο Ιωνικός». 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

Για το ότι ήταν ο 3ος προπονητής στη φετινή σεζόν, που είχε ο Εργοτέλης και πως ήταν η ομάδα όταν πήγε: 

«Δεν ήταν καλή η κατάσταση όταν πήγα. Η ομάδα είχε αλλάξει πολλούς προπονητές και είχε αλλάξει και πολλούς ποδοσφαιριστές. Η διοίκηση έκανε μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι ήρθαν καλοί ποδοσφαιριστές αλλά δεν ήταν εύκολο να γίνουν ομάδα. Όταν πήγα ήταν εφτά βαθμούς πίσω και είχε αντίπαλο τον Ιωνικό που δεν είναι μια τυχαία ομάδα». 

Για τον Ιωνικό: 

«Ξέρετε ότι ο κόσμος του Ιωνικού δεν έχει και τα καλύτερα αισθήματα για μένα όπως ούτε και εγώ λόγω Προοδευτικής. Θέλω όμως να είμαι δίκαιος και μακάρι να ανεβούν δύο ομάδες και να ανέβει και εκείνος. Δε λέω ότι θα χαρώ αλλά θα μπορούσαν και εκείνοι να πανηγυρίσουν και εκείνοι». 

Για τον κ. Βρέντζο και το αν είναι φιλο- ΑΕΚτζής σε αντίθεση με τον αδερφό του: 

«Αυτό μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο αλλά νομίζω ότι ισχύει. Με ρώτησε όταν πήγα στην ομάδα, τι ομάδα είμαι και του είπα ότι είμαι Προοδευτική και γέλασε». 

Για τη δημιουργία ρόστερ Football League παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπαιζε στη Γ’ Εθνική: 

«Το καλοκαίρι η διοίκηση πήρε ποδοσφαιριστές Football League και Superleague και ίσως αυτό ήταν λάθος. Το καλύτερο ήταν να πάρουν παίκτες με εμπειρία στη Football League γιατί είναι τελείως διαφορετική κατηγορία η Γ’. Εγώ για παράδειγμα δεν είχα δουλέψει ποτέ στην Γ’ Εθνική». 

Για το τι έμαθε από τη Γ΄ Εθνική: 

«Δεν την ήξερα την κατηγορία η αλήθεια είναι και φοβόμουν, είναι τελείως διαφορετικό να παίζεις στην Α’ ή τη Β’ γιατί την ξέρεις τις ομάδες που αντιμετωπίζεις. Είναι άγνωστη γη η Γ’ Εθνική. Μπορεί για παράδειγμα να μπει ένας παίκτης που δεν τον ξέρεις και να μην μπορείς να τον αντιμετωπίσεις. Το ίδιο έχει πάθει και ο Άρης έτσι πήγαμε και εμείς να την πατήσουμε. Σεμνά και ταπεινά πρέπει να πας». 

Για τη Β’ εθνική και το πώς θα πορευτεί: 

«Είναι πολύ εύκολο να πεις ότι εμείς θα πάμε για πρωταθλητισμό αλλά για να μπορέσεις να σταθείς με αξιώσεις πρέπει να κάνεις όντως πρωταθλητισμό. Είδαμε και ομάδες όπως ο Άρης και ο ΟΦΗ που δεν τα κατάφεραν. Υπάρχει η εμπειρία και με τον Στάυρο Λαμπράκη και ο πρόεδρος έπαιξε σημαντικό ρόλο . Εγώ αν έρθω θέλω να ανεβάσω την ομάδα. Είχε μια απόγνωση ο πρόεδρος ότι αν δεν ανέβει η ομάδα δεν υπάρχει μέλλον αλλά έτσι με έπεισε». 

Για τα πανηγύρια και τα μπουγέλα μετά το τέλος του τελευταίου παιχνιδιού: 

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος μου τα λέει και η γυναίκα μου γιατί δεν κρατάω κάποιες αποστάσεις. Εγώ όταν πάω κάπου δένομαι και δεν τις αλλάζω αυτές τις στιγμές. Προσπαθώ να έχω επιτυχίες άλλες φορές έχω και άλλες όχι». 

Για το ποιες στιγμές θα έβαζε στο βάθρο της καριέρας του: 

«Δεν ξεχνάω ποτέ όταν ανέβασα την Προοδευτική που είναι η ομάδα της καρδιάς μου ή αυτό που καταφέραμε με τον Άρη. Δεν μπορώ να ξεχάσω με τον Πιερικό .Ο Εργοτέλης θα μείνει γιατί είδα ότι στα μάτια του προέδρου ότι δεν θα υπάρχει αύριο αν δεν ανέβει η ομάδα». 

Για το αν θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον Εργοτέλη: 

«Μιλήσαμε με τον πρόεδρο, δώσαμε μάχη φέτος και ακόμα και στο τελευταίο ματς βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν έχουμε σκεφτεί κάτι, αύριο θα πάω στην Κρήτη γιατί έχουμε και τη φιέστα. Εγώ θα παραδώσω την έκθεση μου στον πρόεδρο. Έτσι όπως συνεργαστήκαμε θέλω να μείνουμε αλλά έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε. Μπορεί αν θέλω άλλα πράγματα. Ακόμα και αν δεν μείνω δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτά που πέρασα 4 μήνες. Για να πετύχεις πρέπει να υπάρχουν προϋποθέσεις. Είναι αλλιώς τα πράγματα από τι Γενάρη της Γ’ Εθνικής στο Σεπτέμβρη της Football League . Πρέπει να μπουν οι βάσεις για να μην πάθει αυτό που έπαθε πέρσι».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics