Breaking News
24 Μαΐου 2017

Το Σάββατο 27 Μαίου θα γίνει στο Μαρτινέγκο η φιέστα του Εργοτέλη για την κατάκτηση του τίτλου στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικης και την επιστροφή του στην Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη: "Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ προσκαλεί τους φιλάθλους του, καθώς και τους αθλητές/αθλήτριες όλων των τμημάτων ποδοσφαίρου του Συλλόγου και τους γονείς τους, στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 27/05 στις 19:00 στο Μαρτινέγκο. Στη μεγάλη γιορτή του Εργοτέλη, η ΕΠΣΗ θα βραβεύσει την 1η ομάδα του Συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική, καθώς και την ομάδα του Μαρτινέγκο για την άνοδο στην Β´ Κατηγορία ΕΠΣΗ.  Από την πλευρά μας, θα βραβεύσουμε τους αθλητές μας που είναι μέλη των μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ, τους συνδέσμους φιλάθλων Alternatives και Daltons, καθώς και τον σύνδεσμο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου.  ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!" 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics