Breaking News
20 Ιουνίου 2017

Μια ακόμα διάκριση για τα πιτσιρίκια του συλλόγου μας τα οποία έλαβαν μέρος στο τουρνουά ποδοσφαίρου «2η Συνάντηση Αναπτυξιακών Ηλικιών» που φιλοξενήθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

 

Η ομάδα μας έλαβε μέρος με το τμήμα του 2001και προπονητή τον Γιώργο Βλατά. Στους αγώνες που έδωσε σημείωσε δυο νίκες επί της Δόξας Ηρακλείου και του Ερμή Ατσαλένιου αντίστοιχα επικρατώντας με το ίδιο σκορ 3-1 και στα δυο παιχνίδια. Σκορερ ήταν οι Παπαδάκης (2), Σταματάκης, Καπουράνης, Αλεξάκης, Δολαψάκης.

Οι κιτρινόμαυροι φτάνοντας στον τελικό έχασαν από τον διοργανωτή ΟΦΗ με 1-0 καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία.marmaras nea 2017

Ο Γιώργος Βλατάς και στα τρία ματς χρησιμοποίησε τους: Λέσι, Δολαψάκης, Κόλλα, Χαριτάκης, Πάγια, Χαϊντίνι, Σταματάκης, Αλεξάκης, Καπουράνης, Παπαδάκης, Σταυρακάκης, Στεφανάκης, Κεβάνι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics