Breaking News
08 Ιουλίου 2017

Ο Γιώργος Βρέντζος, με δήλωσή του στο Facebook πήρε θέση για τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών στον Εργοτέλη τονίζοντας πως «χωρίσαμε σαν φίλοι, σαν οικογένεια».

Ο πρόεδρος του κρητικού συλλόγου σημείωσε πως εκτιμά τη στάση όσων αποφάσισαν να μείνουν, υπογραμμίζοντας πως δεν περιμένει απ’ όλους να κάνουν το ίδιο, ενώ για όσους αποχώρησαν είπε επίσης πως σύντομα θα καταλάβουν πως σαν τον φετινό Εργοτέλη δύσκολα θα βρουν. Διευκρίνισε ακόμα πως όσοι έφυγαν χάρισαν τα οφειλόμενα, ωστόσο θα εξοφληθούν εφόσον τελικά η ομάδα καταφέρει να αγωνιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Επειδή ακούγονται διάφορα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές που αποφάσισαν, είτε έχει ανακοινωθεί ήδη είτε όχι, να μην περιμένουν την τελική έκβαση σχετικά με την ίδρυση ΠΑΕ, προτιμώντας να μείνουν άμεσα ελεύθεροι. Έκαναν άλλωστε υπομονή αρκετό διάστημα, περισσότερο απ' όσο τους είχα ζητήσει αρχικά. Φυσικά εκτιμώ και θαυμάζω τη στάση όσων αποφάσισαν να περιμένουν, αλλά δεν έχω την απαίτηση να κάνουν όλοι το ίδιο.
Χωρίσαμε σαν φίλοι, σαν οικογένεια, όπως ήμασταν όλη τη χρονιά. Όλα τα παιδιά ήθελαν να παραμείνουν, ακόμα θέλουν, το ίδιο κι εμείς στις περισσότερες περιπτώσεις, αλλά η αβεβαιότητα και η αρνητική προοπτική ήταν λογικό να τους αναγκάσει να αναζητήσουν κάτι άλλο. Είναι επαγγελματίες και σωστά κοίταξαν το μέλλον τους. Εύχομαι να κάνουν μια σωστή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας τους, όπως έκαναν πέρυσι το καλοκαίρι. Αν και σύντομα θα καταλάβουν ότι σαν τον φετινό Εργοτέλη, από κάθε άποψη, πολύ δύσκολα θα βρουν...
Και εκείνοι ήταν σωστοί απέναντι στον Εργοτέλη, χαρίζοντας τα οφειλόμενα (πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που πήραν και ελάχιστα σε σχέση με αυτά που οφείλουν οι περισσότερες ομάδες στην Ελλάδα), αλλά και ο Εργοτέλης ήταν σωστός απέναντι τους, όχι μόνο αποδεσμεύοντας τους (θα μπορούσαμε να τους κρατήσουμε "φυλακισμένους" και μάλιστα χωρίς να τους πληρώσουμε, όπως δυστυχώς κάνουν πολλές ομάδες στην Γ' Εθνική και όχι μόνο) αλλά επιπλέον συμφωνώντας να τους εξοφλήσουμε σε περίπτωση που τελικά καταφέρουμε να ιδρύσουμε ΠΑΕ.
Ο Εργοτέλης ήταν, είναι και θα είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Και από την οικογένεια σου μπορεί κάποια στιγμή να χωρίσεις αλλά δεν θα πάψεις ποτέ να την αγαπάς. Κι ίσως κάποτε επιστρέψεις...».

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics