Breaking News
20 Ιουλίου 2017

Με μόλις 4 ποδοσφαιριστές έμεινε ο Εργοτέλης, μετά τις 18 αποχωρήσεις που είχε, μέχρι σήμερα, λόγω της αβεβαιότητας για το αύριο του ιστορικού συλλόγου.

Οι μόνοι παίκτες που παραμένουν στο δυναμικό του Εργοτέλη, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, είναι ο Βραζιλιάνος Μισέλ και οι νεαροί Βογιατζής, Μανουσάκης και Χανιωτάκης, τους οποίους ο Εργοτέλης θα παραχωρήσει σε ενδιαφερόμενες ομάδες αν τελικά οριστικά δεν συμμετάσχει στην Football league.
Η επίσημη ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:
Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών (18) του ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όμως αρκετοί από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν σε περίπτωση που τελικά αγωνιστούμε στη Football League. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν πλέον μόνο οι ποδοσφαιριστές Mισέλ, Βασίλης Βογιατζής, Γιώργος Μανουσάκης και Γιώργος Χανιωτάκης.
Ο Βραζιλιάνος και κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro, γνωστότερος ως Μicheel (Μισέλ), ο οποίος είναι επιπέδου Super League, θα παραμείνει στον Εργοτέλη σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη Football League, διαφορετικά είτε θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος είτε θα αγωνιστεί στη Βραζιλία όπου δεν απαιτείται η συγκατάθεση μας. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν συμβεί με την ομάδα μας, ο Μισέλ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί χωρίς αντάλλαγμα σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.
Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι είναι «δικά μας παιδιά» βγαλμένα από τις ακαδημίες του Συλλόγου και έχουν μεγάλη προοπτική εξέλιξης, είτε θα παραμείνουν στον Εργοτέλη σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη Football League ή στην Γ' Εθνική, είτε θα παραχωρηθούν με μεταγραφή σε άλλη ομάδα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, είτε θα δοθούν «δανεικοί» σε ομάδα κοινά αποδεκτή. Όπως και ο Μισέλ, οι 3 αυτοί ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι (εκτός και αν αποφασίσει το αντίθετο μια πιθανή νέα διοίκηση).

Εργοτέλης

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics