Breaking News
23 Ιουλίου 2017

Η Γενική Συνέλευση της Δευτέρας(24/7) στο Μαρτινέγκο θα αποφασίσει για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Εργοτέλης στη νέα σεζόν.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Βρέντζου για εξεύρεση επενδυτή, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μη συμμετοχή των κιτρινόμαυρων στην Football League. Έτσι στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας τα μέλη του Εργοτέλη θα κληθούν να αποφασίσουν μεταξύ Γ Εθνικής και Α1 ΕΠΣΗ. Λόγω της κρισιμότητας της Γ.Σ ο αντιπρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης με δήλωση του απευθύνει κάλεσμα σ τα μέλη του συλλόγου να δώσουν το παρών στην Γ.Σ. Αναλυτικά η δήλωση του:

«Προσκαλούνται όλα τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην κρίσιμη γενική Συνέλευση της Δευτέρας 24 Ιουλίου, ώστε να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον του Εργοτέλη.
Το έμπρακτο ενδιαφέρον όλων μας, την Δευτέρα αλλά και στη συνέχεια, είναι ο δρόμος της επόμενης μέρας και η ώθηση που χρειάζεται το σωματείο μας. Αλίμονο αν περιμένουμε σωτήρες και λύσεις εξ ουρανού. Η ιστορία και η φιλοσοφία του Εργοτέλη ανέχονται τα λάθη όσων αγαπάνε το σωματείο, όχι όμως την αδιαφορία τους. Η συμμετοχή, εξάλλου, έγραψε την ιστορία και διαμόρφωσε το πνεύμα που υπηρετούμε όλοι. Ιδού το Μαρτινέγκο, ιδού και το καθήκον μας. 
Γιώργος Στειακάκης 
Αντιπρόεδρος Δ.Σ.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics