Breaking News
29 Νοεμβρίου 2016

Mε προπόνηση που έγινε σήμερα (29/11) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/11, 7.30) για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην τελευταία προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Κοιλιάρας, ο οποίος έχει προσβληθεί απο ίωση και τέθηκε εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Κώτσιος, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Κασμερίδης, Ογκμποε,Μάνος, Μάσάδο, Βρετός, Τουγλής, Μπολάκης, Χίζι.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι : Δάφκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Χαντί, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ραντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την προπόνηση αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο «Λατώ», όπου και θα παραμείνει. Η αποστολή θα γευματίσει το μεσημέρι της Τετάρτης εκεί και το απόγευμα θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics