Breaking News
13 Δεκεμβρίου 2016

 

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πλατανιά έβγαλε αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων. Ποιοί οι εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου.



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας των Χανιωτών για την αναμέτρηση της Τετάρτης (14/12, 15:00) αναμέτρηση με τον ΑΟΧ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες. Συγκεκριμένα είναι οι: Κοκκαλάς Αντώνης, Κασωτάκης Δημήτρης, Ζίκο Ρενάτο, Παπανικολάου Γιάννης, Llorente Raúl, Τσουράκης Θανάσης, Dilaver Haris, Ηλιάδης Αντώνης, Ντίνας Θανάσης, Γιακουμάκης Γιώργος, Μενδρινός Κώστας, Gnjatic Ognjen, Devesa Albis Didac, Scarduelli Vanderson, Αποστολόπουλος Αλέξανδρος, Καρυπίδης Χρήστος, Κάργας Γιάννης και Pryndeta Vitalii.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics