Breaking News
14 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πλατανιάς επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χανιά στο ντέρμπι της Κρήτης για το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει νίκη η ισοπαλία του Ολυμπιακού στη Σπάρτη για να προκριθεί στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα Χανιά μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ όταν ο Μάνιας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ντιλαβέρ σε προσπάθειά του να διώξει, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Στο 24’ ο Ντίντακ βρήκε τον Γιακουμάκη, ο οποίος έκανε την ατομική προσπάθεια και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ τρια λεπτά αργότερα ο Ηλιάδης έκανε τη σέντρα και ο Ντίνας με κεφαλιά από το ύψος του δευτέρου δοκαριού, διαμόρφωσε το τελικό  2-1. 

Ο Πλατανιάς  θα περιμένει να δει το αποτέλεσμα στο Σπάρτη-Ολυμπιακός για να ξέρει εάν θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. 

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics