Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

O  Πλατανιάς πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος από τον  2ο όμιλο μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στη Σπάρτη επί της τοπικής ομάδας με 1-0. 

Με τρεις νίκες, χωρίς να δεχθεί γκολ στα τρία ματς, και ως πρώτος του 2ου ομίλου, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, αφού την τελευταία αγωνιστική πέρασε νικηφόρα και από τη Σπάρτη με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Μανθάτης στο 66'. Μαζί του από τον όμιλο προκρίθηκε και ο Πλατανιάς.

Ο Ολυμπιακός με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησε ευκαιρίες, όπως στο 6΄ που η κεφαλιά του Ρέτσου βρήκε το εξωτερικό μέρος του δοκαριού, όμως γκολ δεν έβαλε. Από τη δική της μεριά η Σπάρτη, που μπήκε δειλά στον αγώνα, ξεθάρρεψε μετά το 25' και ισορρόπησε το ματς. Μάλιστα είχε και δύο καλά σουτ με τον Παπαχρήστο, που όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον νεαρό Χουτεσιώτη.

Στο β' ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν κάπως τον ρυθμό τους κι έφτασαν στο γκολ. Αφού στο 64' ο Ανδρούτσος έχασε εξαιρετική ευκαιρία, στο 66' και σε σέντρα του Πάρντο από δεξιά, ο νεοεισελθλών (στη θέση του Μάριν) Μανθάτης πετάχθηκε στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-0. Η φλυαρία κυριάρχησε από εκεί και πέρα κι έτσι τα λεπτά κύλησαν και το σκορ παρέμεινε ως το τέλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φ. Αρσενίεβιτς - Μποτία

ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (70′ Φ. Αρσενίεβιτς), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Κατσίκης, Ν. Αρσενίεβιτς, Ηλιόπουλος, Βελλίνης (80' Χάδιαρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Ρέτσος (79' Βούρος), Ντε Λα Μπέγια (75' Τσιμίκας), Βιάνα, Μποτία, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Μάριν (57' Μανθάτης), Πάρντο, Ανδρούτσος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics