Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2016

«Ο ΟΦΗ ήταν σε πολύ καλή κατάσταση» ανέφερε ο τεχνικός του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Ο Ηρακλής έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδος και όπως τόνισε ο προπονητής του, στην συνέντευξη τύπου «πετάξαμε ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο εντελώς όπου ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από εμάς, χωρίς όμως να έχει τις μεγάλες φάσεις. Στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ρισκάραμε και προσπαθήσαμε να πιέσουμε τον ΟΦΗ αλλά μας έβαλε ένα δεύτερο γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο για μας. Μειώσαμε στο τέλος, αλλά δεν είχαμε τις προυποθέσεις για κάτι περισσότερο».

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού μέσα στη Ριζούπολη με 3-4, ανέφερε ότι «δεν θέλω να ασχοληθώ με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάμε την ομάδα μας και να γινόμαστε καλύτεροι».

Για το αν ο Ηρακλής συνειδητά εγκατέλειψε το Κύπελλο για να στραφεί στο πρωτάθλημα, είπε ότι «δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Το θέλαμε να περάσουμε».

Γα το αν είναι άδικος ο αποκλεισμός του Ηρακλή, τόνισε πως «δεν υπάρχει άδικο στο ποδόσφαιρο. Επρεπε να προσπαθήσουμε περισσότερο. Δεν έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι έπαιξε με αμιγώς Ελληνική ενδεκάδα ο Ηρακλής στο ματς με τον ΟΦΗ, είπε πως «παλεύουμε για τη σωτηρία και πρέπει να στηριχθούμε σε Ελληνες, γιατί αυτοί καταλαβαίνυν καλύτερα την κατάσταση και την κρισιμότητα. Δεν παίξαμε μόνο με Έλληνες σήμερα μόνο γιατί το θέλαμε. Τα προβλήματα της ομάδας μας δεν είναι ώρα να τα συζητήσουμε τώρα».

Εκ μέρους τω παικτών του Ηρακλή ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος τόνισε ότι: «Ήρθαμε εδώ πέρα για να πάρουμε τη νίκη αλλά μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο και ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε αλλά ο ΟΦΗ πέτυχε ένα δεύτερο γκολ και δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε».

Η φωτογραφία είναι απο την συνέντευξη τύπου των προπονητών στο Γεντί Κουλέ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics