Breaking News
11 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση του στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδα, επικρατώντας με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στη φάση των «16».

Ο Κίτσιου άνοιξε το σκορ στο 77', ο Στέφανος Αθανασιάδης, με εκτέλεση πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στη σεζόν, εντός συνόρων. ΣΚΟΡΕΡ: 77' Κίτσιου, 84' πέν. Αθανασιάδης ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου) ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 38' Λέοβατς, 42' Μαλεζάς, 62' Γλύκος, 86' Μυστακίδης ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: - ΠAΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87' Μιχάι), Μάκος , Κουτρομάνος, Ρότσα (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο (76' Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιός, Μαρκόφσκι. ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (89' Κάνιας), Πέλκας (62' Κάτσε), Μυστακίδης, Κουλούρης (46' Αθανασιάδης). 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics