Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2017

Στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ θα κριθεί η πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ελλαδος ανάμεσα στον Πλατανιά και την ΑΕΚ. Στο πρώτο ματς των προημιτελικών οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην Κρήτη κι έτσι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την 1η Μαρτίου.

Με σύστημα 3-5-2 παρέταξε την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Για πρώτη φορά φέτος χρησιμοποοήθηκε ένας σχηματισμός που είχε παρουσιάσει πριν από ένα χρόνο περιστασιακά ο Γκας Πογέτ. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο Γιάκομπ Γιόχανσον είχε το ρόλο του κεντρικού αμυντικού με τον Βράνιες στα δεξιά και τον Κολοβέτσιο στα αριστερά του.

Με συνεχή πίεση και τον Αραούχο ιδιαίτερα κεφάτο, η ΑΕΚ υπερείχε στο ξεκίνημα του αγώνα, χωρίς να δημιουργήσει πάντως κάποια σπουδαία ευκαιρία. Σιγά-σιγά ο Πλατανιάς ισορρόπησε και μάλιστα «άγγιξε» το 1-0 στο 47΄ με τον Γιορέντε, όταν ο Γιάννης Ανέστης πραγματοποίησε την πιο εντυπωσιακή απόκρουση στο φετινό κύπελλο Ελλάδας! 

Στο 72΄ η Ενωση «ισοφάρισε» τις ευκαιρίες με τον Αραούχο να κυνηγάει μια φαινομενικά χαμένη φάση και να προλαβαίνει στο σπριντ τον Πριντέτα, αλλά ο Κοκκαλάς με την άκρη του ποδιού βρήκε τη μπάλα και κράτησε το «μηδέν».

Η ΑΕΚ κρατάει το αήττητο για έκτο συνεχόμενο ματς, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ από την ημέρα που αφίχθη στην Αθήνα ο Μανόλο Χιμένεθ. Το ηθικό παραμένει στα ύψη, όμως η «λευκή» ισοπαλία δίνει κάθε δικαίωμα σοτν Πλατανιά να ελπίζει.

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Κίτρινες: Αποστολόπουλος, Σίγκνεβιτς, Κάργας

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος (90΄ Στανισάβλεβιτς), Κάργας, Μπανανά, Βάντερσον, Μαραγκός, Πριντέτα, Μουνάφο, Μανούσος (67΄ Γιακουμάκης), Γιορέντε (80΄ Μενδρινός), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Μάνταλος (85΄ Γαλανόπουλος), Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (64΄ Πέκχαρτ), Αραούχο (90΄ Μεληκιώτης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics