Breaking News
17 Μαρτίου 2017

Για την ερχόμενη Τρίτη (21/03, 11.30 π.μ.) μετατέθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου,  λόγω της καθυστέρησης που προέκυψε μετά το τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. 

Το κτίριο στο οποίο βρίσκονταν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ εκκενώθηκε άμεσα για λόγους ασφαλείας. 

Αμέσως, άρχισε έρευνα απο πυροτεχνουργούς με εκπαιδευμένα σκυλιά και τελικά αναβλήθηκε η κλήρωση για την Τρίτη το πρωί. 

Τότε, θα ξαναμπούν στην κληρωτίδα οι τέσσερις μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα -ξέρουμε εκτός νέου απροόπτου- ποια θα είναι τα ζευγάρια στα δύο ντέρμπί που θα αναδείξουν τις δύο ομάδες οι οποίες θα αναμετρηθούν στον τελικό της διοργάνωσης. Εκτός από την κλήρωση των ημιτελικών, θα γίνει και η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού (Σάββατο 6 Μαϊου).

Ο μοναδικός εκ των τεσσάρων εκπροσώπων που ήθελε να περιμένουν ήταν αυτός του ΠΑΟΚ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις ήθελαν να αποχωρήσουν. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics