Breaking News
20 Ιουλίου 2017



Συνάντηση Ολυμπιακών προδιαγραφών στο αεροδρόμιο

 

Μία τυχαία συνάντηση είχαν η Άννα Κορακάκη με τον Ηλία Ηλιάδη στο αεροδρόμιο, με την Ολυμπιονίκη της σκοποβολής να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.


Έτοιμη για τον επόμενο μεγάλο της στόχο είναι η Άννα Κορακάκη. Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής βρίσκεται στο Μπακού όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (27-28/7).

Την Τετάρτη (19/7) κατά την αναχώρησή της από το αεροδρόμιο είχε μία τυχαία συνάντηση που... σκοτώνει.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια βρέθηκε τυχαία με τον Ηλία Ηλιάδη σε μία συνάντηση τεσσάρων Ολυμπιακών μεταλλίων. "Τί συνάντηση σήμερα στο αεροδρόμιο. Μία σκοπεύτρια, ένας τζουντόκα, 4 ολυμπιακά μετάλλια σε σκοποβολή και τζούντο...Συνδυασμός που "σκοτώνει"!" έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της.

sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics