Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2016

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (28/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Ηρόδοτο.

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία να τσεκάρει παίκτες που προερχόταν απο τραυματισμούς (Μπουρσέλης, Κομεσίδης, Χίζι) και έχουν επιστρέψει στο πρόγραμμα, αλλά και παίκτες χωρις μεγάλη συμμετοχή στα τελευταία παιχνίδια.

Το σκορ άνοιξε για τον ΟΦΗ ο Μπουρσέλης στο 17' μετά απο ωραίο συνδιασμό Σουλέ-Βρεττού, ενώ το δεύτερο γκολ για τον ΟΦΗ σημείωσε ο Ροβίθης στο 35' μετά απο ωραία προσπάθεια του Βρεττού.

Ο Ηρόδοτος ισοφάρισε δυο φορές τον ΟΦΗ με πέναλτι.

Το ένα στο 31' με το οποίο ο Φραγκουλάκης έκανε το 1-1 και το άλλο στο 50' με τον Μυλωνά να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο (1/10) στο Γεντί Κουλέ, ο ΟΦΗ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό αυτή τη φορά με τον ΑΟΧανιά (ομάδα Footbal league).

Διαιτητές: Φερετζάκης, Λαλιώτης, Φανουράκη.

ΟΦΗ: Kασμερίδης (46' Παπαδάκης), Κιάσσος, Τουγλής (73' Νηστικάκης), Χίζι, Φαζός, Κομεσίδης, Σουλέ, Μπουρσέλης (46' Μανιαδής), Μάνος (73' Κομνηνός), Ροβίθης (46' Ογκμποε), Βρεττός.

Ηρόδοτος: Λουτριώτης, Φραγκουλάκης, Ζαφείρης, Κανδυλάκης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Καργιωτάκης, Νικολάου, Γαρεφαλάκης, Παρθενιάδης, Αχιλλέως.

Επαιξαν ακόμη οι: Γιαννόπουλος, Μήτρου Β., Μήτρου Ν., Φράγκος, Μυλωνάς, Παπαγγελής, Παναγιωτάκης, Τζοβάρας, Μπερνιδάκης, Νικολάου Πρ.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

17' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Συνδιασμός Σουλέ-Βρεττού, ο τελευταίος βρίσκει τον Μπουρσέλη, ο οποίος με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ για τον ΟΦΗ.

31' Ο Ηρόδοτος κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του Ζαφείρη. Το εκτελεί ο Φραγκουλάκης και ισοφαρίζει σε 1-1.

35' Ο ΟΦΗ παίρνει ξανά προβάδισμα στο σκορ. Απο ενέργεια του Βρεττού, ο Ροβίθης ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 2-1.

50' Ο Ηρόδοτος κερδίζει και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Μυλωνά απο τον Κομεσίδη. Το εκτελεί ο Μυλωνάς και γράφει το 2-2.

61' Σούτ του Βρεττού απο καλή θεση η μπάλα λίγο άουτ.

79' Ο Χίζι δοκιμάζει το πόδι του έξω απο την περιοχή, ο γκολκήπερ του Ηροδότου διώχνει με δυσκολία.

84' Ο Κομνηνός με το κεφάλι τροφοδοτεί τον Ογκμποε, όμως το σούτ του τελευταίου απο καλή θέση, δεν είναι καλό και η μπάλα φεύγει άουτ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics