Breaking News
21 Οκτωβρίου 2016

 

Στην Ριζούπολη θα γίνει το παιχνίδι της πρεμιέρας του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του ο Απόλλωνας.

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, κόντρα στον ΟΦΗ θα γίνει στην Ριζούπολη, εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα.



Ως γνωστόν οι «κυανόλευκοι» λόγω της κόντρας που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη για το εν λόγω γήπεδο, κάτι που είχε σαν συνέπεια η πρώτη να έχει δηλώσει φέτος ως έδρα της ομάδας το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο την προσεχή Τρίτη (25/10) θα πραγματοποιηθεί σ΄αυτό ο εντός έδρας αγώνας του Πανιωνίου με τον Λεβαδειακό για τον ίδιο θεσμό.

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές η πλευρά της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, προκειμένου το εν λόγω ματς να πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καμάρας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας» θα διεξαχθεί ο εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας, της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (Τρίτη, 25/10/2016, 17:15).

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν στο ίδιο γήπεδο την Κυριακή, 23/10/2016, στις 17:00».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics