Breaking News
24 Οκτωβρίου 2016

Τις τιμές των εισιτηρίων, του εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (25/10) με αντίπαλο τον ΟΦΗ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου, ανακοίνωσε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί, στους φίλους της ομάδας τις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού εντός έδρας αγώνα, κόντρα στον ΟΦΗ εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Σχετκό Περιεχόμενο
Ερασιτέχνης Απόλλων: Ανακοίνωσε την συμφωνία με την ΠΑΕ για Ριζούπολη
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
1 ομάδα
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

«Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ, (Τρίτη, 25/10/2016, 17:15) για την 1η αγωνιστική ημέρα, της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει:

Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 15:15. Οι φίλοι του ΟΦΗ που θα βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη Θύρα 6. Εκδοτήριο εισιτήριων θα λειτουργεί στη Θύρα 4 (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ).

Όσοι φίλαθλοι είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα
Κανονικό Μειωμένο*
Θύρα Ε (Κεντρική) 20 ευρώ -
Θύρα 1Α 10 ευρώ -
Θύρα 1B 10 ευρώ -
Θύρα 2Α 10 ευρώ -
Θύρα 3 - 5 ευρώ
Θύρα 6 (Φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους με την επίδειξη των απαραίτητων ταυτοτήτων και καρτών.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνεται από τη Θύρα 1.

Εκδοτήριο εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργήσει στην είσοδο της Θύρας 1.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics