Breaking News
28 Οκτωβρίου 2016

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (28/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, συνέχισαν την προετοιμασία τους, για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Κισσαμικό στο Μάλεμε (5μμ) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football league.

Σε φουλ ρυθμούς προπονηθηκε ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο οποίος μάλιστα πήρε και μέρος στο δίτερμα, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε.

Ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) σε αυξημένους ρυθμούς και θεραπεία συνέχισαν οι Κοιλιάρας (δικέφαλος) και Κομεσίδης (προσαγωγός).

Οι δυο ποδοσφαιριστές το Σάββατο (29/10) θα επιχειρήσουν να μπούν στο κανονικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με το προπονητικό πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, ο παίκτες του ΟΦΗ, θα προπονηθούν το Σάββατο και την Κυριακή το πρωί και το απόγευμα θα μεταβούν στα Χανιά, όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής, για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κισσαμικό.

Το Σάββατο (29/10) μετά την προπόνηση θα τελεστεί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αγιασμός, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics