Breaking News
07 Ιανουαρίου 2017

Με προπόνηση που έγινε ο Σάββατο (7/1) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (8/1) με τον Πανσερραικό στο Γεντί Κουλέ (4μμ).

Ο Νίκος Νιόπλιας συμπεριέλαβε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Ο Αγγελος Χαντί που ταλαιπωρήθηκε απο μια ίωση, προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο και ο προπονητής του ΟΦΗ τον συμπεριέλαβε στους 21. Ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Αντουκόρ και ο τραυματίας Μπουρσέλης. Στην αποστολή, του ΟΦΗ μετέχουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Κιάσσος, Κομεσίδης, Οστοιτς, Κώτσιος, Βαλλιάνος, Κοιλιάρας, Νάστος, Μητρόπουλος, Χίσι, Ογκμποε, Μάνος, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Βουό, Χαντί, Ροβίθης, Φαζός, Βρεττός. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Μπουρσέλης, Αντουκόρ, Κασμερίδης, Τουγλής, Κοντογιάννης, Μανιαδής. Η αποστολή του ΟΦΗ την Κυριακή (8/1) το πρωί θα γευματίσει στο ξενοδοχείο GALAXY και αμέσως μετά θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Πανσερραικό. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics