Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με τα «χρώματα» του ΟΦΗ πέτυχε ο νεότερος Έλληνας γκρανμαιτρ Ανδρέας Κελίρης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα νέων ανδρών μέχρι 20 ετών.

Ήταν η πρώτη του μεγάλη διάκριση σε πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τότε που άρχισε να αγωνίζεται με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία, αφού τα προηγούμενα χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου. Μια διάκριση που του δίνει τη δυνατότητα να πάρει το μπόνους του 10% στις προσεχείς Πανελλήνιες εξετάσεις, όπου θα διαγωνιστεί ως μαθητής της Γ΄ τάξης του 2ου Λυκείου Ηρακλείου.  Οι αγώνες έγιναν στα Χανιά από 2 έως 8 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 49 σκακιστών και μεταξύ αυτών συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο οι σκακιστές του ΟΦΗ Νίκος Σερπετσιδάκης και Νικόλας Βιτσαξάκης, με αρκετά ικανοποιητική απόδοση. 

          Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων γυναικών που διεξήχθη παράλληλα με τη συμμετοχή 26 σκακιστριών, νικήτρια αναδείχτηκε η Ευαγγελία Πετράκη της «Κάισσα» Χανίων και συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο η Εβίτα Στρατήγη (Ο.Α.Χ.), η Ίριδα Βιτσαξάκη (ΟΦΗ) και η Στέλλα Φοινικιανάκη (ΠΟΑ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics