Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

Δανεικό για 6μήνες στον ΑΟΧανιά, παραχώρησε ο ΟΦΗ τον 20χρονο αριστερό μπακ Γιώργο Τουγλή.

Ο νεαρός αμυντικός έκανε την Πέμπτη (12/1) την τελευταία του προπόνηση με τον ΟΦΗ και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο και ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν.

Από την Παρασκευή (13/1), ο Γιώργος Τουγλής  θα ενταχθεί στην ομάδα των Χανίων.

Ο ΟΦΗ παραχώρησε το νεαρό παίκτη, με τη λογική να βάλει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει στην ομάδα των Χανίων τη δυνατότητα για περισσότερο χρόνο συμμετοχής, σε μια ομάδα Football league, όπως είναι και ο ΟΦΗ, αλλά με διαφορετικούς στόχους.

Το καλοκαίρι θα επανεξεταστεί η περίπτωση του απο τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Τουγλής θα αγωνιστεί στα Χανιά, καθώς έχει περάσει και απο την Κ20 του Πλατανιά, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κ20 του ΟΦΗ, αλλά και την πρώτη ομάδα, στην οποία ήταν πέρσι στην Γ' Εθνική και φέτος.

Στο παρελθόν ο Γιώργος Τουγλής έχει περάσει και απο τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics