Breaking News
19 Ιανουαρίου 2017

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δικαίωσε τους ισχυρισμούς του ΟΦΗ, για αδυναμία με κάθε τρόπο μετάβασης στην Ξάνθη , λόγω ανωτέρας βίας (δεν έγιναν οι πτήσεις απο την Αθήνα, λόγω της κακοκαιρίας και ο ΟΦΗ παρέμεινε εγκλωβισμένος στην πρωτεύουσα) και αποφασισε ότι το παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος, θα πρέπει να οριστεί εκ νέου, μέσα σε διάστημα 15 ημερών.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησε στην διαδικασία, ο νομικός της ΠΑΕ Μανώλης Φωτάκης, ο οποίος και προσκόμισε στην επιτροπή, όλα τα απαραίτητα στοιχεία, που επιβεβαίωσαν ότι ο ΟΦΗ εξάντλησε όλα τα περιθώρια, για να μεταβεί στην Ξάνθη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics