Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

O ΟΦΗ είχε στα χέρια του το παιχνίδι με τη Λαμία, όταν ο Βουό έκανε το 1-0 στο 59', αλλά δυο «φθηνά» γκολ μέσα σε 6 λεπτά (66' Ντούρμπισάι, 72' Ομο) και ουσιαστικά αυτκτόνησε απέναντι σε ένα αντίπαλο, ο οποιος με δυο φάσεις πήρε τη νίκη στο Γεντί Κουλέ (1-2). Ασχημο αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις θέσεις της ανόδου.

Ηττα-μαχαιριά για τον ΟΦΗ, ο οποίος μπορεί να μη βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, αλλά δεν άξιζε να χάσει απο μια ομάδα που έπαιξε άμυνα και απλά εκμεταλεύτηκε τα δώρα των παικτών του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ προερχόταν απο καλά αποτελέσμα, αλλά δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και έχασε στην έδρα του απο μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

OΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος (74' Χίσι), Μιλοσάβλιεφ, Οστοιτς, Βουό, Χαντί (74' Μανος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Ογκμποε (46' Ράντι).

Λαμία: Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Καραγιάννης (83' Φερφελής), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (60' Τζόκιτς), Ντούρμισαι (+90 Αυγενικού), Βάντερσον, Ομο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics