Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2017

Ενας ακόμη παίκτης από τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, είναι «ετοιμοπόλεμος» για το επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Σπάρτη (11/2, 3μμ). Ο λόγος για το Νίκο Πουρτουλίδη, το δελτίο του οποίου βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ και ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Ετσι μετά τον Ντέρεκ Μπόατεγκ το δελτίο του οποίου είναι επίσης έτοιμο και ο Νίκος Πουρτουλίδης είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ.

Μέχρι την Πέμπτη (9/2) θα έχει εκδοθεί από την ΕΠΟ και το δελτίο του 22χρονου τερματοφύλακα Γιώργου Στρέζου, ώστε ο προπονητής του ΟΦΗ, να έχει στην διάθεση του, όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου για την αναμέτρηση στη Σπάρτη.

Η προσοχή του ΟΦΗ, είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι του Σαββάτου και μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή οι παίκτες του ΟΦΗ ξεκινούν τη Δευτέρα (6/2, 3μμ) την  προετοιμασία τους για την αναμέτρηση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics