Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Αδικη για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στη Σπάρτη, χαρακτήρισε την ήττα (1-0), ο ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ  εξέφρασε παράπονα γα την διαιτησία του Μανούχου, με αφορμή την αποβολή του Νάστου, για την οποία ανέφερε ότι δεν ήταν σωστή. Μάλιστα όπως είπε ο προπονητής του ΟΦΗ «την αποβολή την κέρδισαν οι παικτες της Σπάρτης, ο διαιτητής δεν ήθελε να τη δώσει, αλλά δεν μπορώ να τον καταλάβω. Την έδωσε επειδή έπεσαν πανω του πέντε παίκτες της Σπάρτης».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ακόμη ότι δεν χάνει την πίστη του για την ομάδα, παρ' ότι με την ήττα αυτή μένει πισω, στυς στόχους της. Τέλος ο Νίκος Παπαδόπουλος, για το ρίσκο, με το οποίο έπαιξε στο τελευταίο ημίωρο αν και ο ΟΦΗ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, ανέφερε ότι «είμαστε ΟΦΗ θέλαμε τη νίκη και όχι την ισοπαλία, ακόμα και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες. Βγάλαμε φάσεις αλλά δεν σκοράραμε».

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του προπονητη του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι στη Σπάρτη: «Σε ένα σημαντικό παιχνίδι στο οποίο σε όλη του τη διάρκεια είχαμε την κατοχή και την πρωτοβουλία, χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε με το δοκάρι, που είχαμε με το Μάνο, δυστυχώς το χάσαμε. Είναι άδικο για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρ' όλο που μείναμε με δέκα παικτες, είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε και να πάρουμε το μάτς. Σε μια επίθεση του αντιπάλου, δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Η άποψη μου είναι ότι άδικα μείναμε με δέκα παίκτες. Η αποβολή μπορεί να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στη Σπάρτη για τη νίκη».

Για τη συνέχεια όσον αφορά στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, υποστήριξε πως «έχω πλήρη άποψη για την ομάδα και πιστεύω ότι παρ' ότι έχουμε μείνει πίσω και είναι δύσκολα τα πράγματα, θα προσπαθήσω να τη βελτιώσω, για να μπορεί να παίρνει νίκες και εκτός έδρας. Εχω την πίστη μου στην ομάδα, δεν την χάνω. Εγω είμαι ο πρώτος που πρεπει να το δείχνει αυτό. Καταλαβαίνω ότι μετά απο αυτήν την ήττα η ομάδα μένει πίσω απο το στόχο της, όμως είμαστε ΟΦΗ και πρέπει να διεκδικούμε. Πρέπει να παλεύουμε. Αυτο το DNA πρέπει να μπεί στους παίκτες και να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για την αποβολή του Νάστου, ο Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε πως «είναι μια άδικη αποβολή. Την κέρδισαν οι παίκτες της Σπάρτης. Ο διαιτητής δεν ήθελε να δώσει κόκκινη κάρτα. Είμαστε ΟΦΗ και πρέπει οι διαιτητές να σέβονται τον ΟΦΗ. Εδωσε αποβολή επειδή έπεσαν πάνω στον διαιτητή πέντε παίκτες της Σπάρτης. Δεν μπορώ να καταλάβω τον διαιτητή με την αποβολή. Τον όρμησαν οι παίκτες της Σπάρτης και έδειξε κόκκινη κάρτα. Στα τρία πρώτα φάουλ δεχθήκαμε τρείς κίτρινες κάρτες. Δεν είναι κάρτα ούτε του Νάστου, ούτε του Μητρόπουλου». Για το ρίσκο με το οποίο έπαιξε ο ΟΦΗ ακόμα και όταν αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, ο προπονητής του ΟΦΗ, είπε πως «με δέκα παίκτες η τακτική μας ήταν πολύ καλή και βγάλαμε φάσεις για να σκοράρουμε.  Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν θα πηγαίναμε ακόμα και με δέκα παίκτες να πάρουμε την ισοπαλία. Πήγαμε για να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν κάναμε γκολ τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σπάρτη». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics